euroGeeN BLOG

nutriční genetika v praxi - hubnutí, rekonvalescence, anti-aging, sportovní dieta

NAVIGATION - SEARCH

euroGeeN - nová studie potvrzuje trend individualizace stravy

Nedávno publikovaná studie NIH (Národního Institutu Zdraví) srovnávající nízkosacharidovou a vysokosacharidovou stravu zcela potvrdila data Dr. Gardnera publikovaná před čtyřmi lety. I tehdejší srovnání uvádělo (v průměru) vyšší účinnost nízkosacharidové stravy (oproti běžnější vysokosacharidové). Hmotnostní úbytky po změně stravy byly i zde vyšší, stejně jako zlepšení krevních parametrů (cholesterol, LDL, HDL, triglyceridy). Vyšší úspěšnost nízkosacharidové diety je logická, pakliže známe fakta o výskytu "nízkosacharidového metabolického typu dle DNA". A protože "nízkosachariďáků" je v bělošské populaci zjištěno cca 60%, je rozhodně (v průměru) tato dieta úspěšnější.

Proč však máme z této studie tak velkou radost? Protože studie Dr. Gardnera byla přelomová, neboť "kromě" srovnání úspěšnosti diet, dokázala hubnutí propojit geneticky s metabolickými typy dle DNA. Nová studie NIH tak pouze potvrzuje, že individuální nastavení jídelníčku se zohledněním genetiky bylo správným krokem. Jako jedna z mála společností na světě proto přinášíme českým klientům exklusivně nejvyšší možnou nutriční péči na profesionální vědecké úrovni.

Dietní režimy podporující hubnutí (ale i sportovní stravu či rekonvalescenci) jsou naší specialitou, která odlišuje poradce euroGeeN od všech ostatních. 3x vyšší úspěšnost naší metody je potvrzena vědeckými daty a aktuálními čísly našich klientů. Chcete se stát součástí našeho příběhu? Začněte DNES! 

Komentáře jsou uzavřeny